0
Your Cart

Terms and Conditions

Algemene voorwaarden PURPOSE®

 1. Wie wij zijn en hoe je ons kunt bereiken

Wij zijn PURPOSE®

Contact

Mail ons: sales@getpurpose.nl

Schrijf ons:
PURPOSE®
Van Asch van Wijckstraat 4B
3811LP AMERSFOORT
(geen bezoekadres)

Beschikbaarheid
Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur

KvK-nummer: 83378375. PURPOSE® is ingeschreven als merk in de Benelux onder nummer 1467804.


®PURPOSE is een handelsnaam van 033Marketeers B.V. en tevens een merk.

 1. Toepasselijkheid voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing als je iets koopt of hebt gekocht op de website getpurpose.nl en elk aanbod in dat verband. In deze voorwaarden staat wat we voor jou kunnen betekenen en wat we van jou verwachten.

 1. Het aanbod

In elk geval vertellen we je wat, wanneer en hoe je iets kunt kopen en betalen. De prijs staat er uiteraard bij en of je het kunt ruilen. Staat er ergens een fout op een pagina? Dan kun je ons eraan houden tenzij het een kennelijke blunder van ons is en je dat had kunnen begrijpen of weten.

 1. De overeenkomst

Als je iets besteld krijg je een bevestigingsmail waarin alle belangrijke informatie staat. Heb je die email onverhoopt niet ontvangen, laat het ons dan weten via sales@getpurpose.nl.

 1. Herroepingsrecht

Als je op onze website iets koopt en je bent consument, dan heb je een wettelijk herroepingsrecht. Dit betekent dat je 14 dagen de tijd hebt om de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden. Die 14-dagentermijn gaat lopen:

 • Bij één product, zodra jij of iemand anders die jij hebt aangewezen het product heeft ontvangen.
 • Bij meerdere producten, zodra jij of iemand anders die jij hebt aangewezen het laatste product heeft ontvangen als deze afzonderlijk worden geleverd.
 • Bij meerdere zendingen voor één product, zodra jij of iemand anders die jij hebt aangewezen de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen.
 • Bij regelmatige zending van producten, zodra jij of iemand anders die jij hebt aangewezen het eerste product heeft ontvangen.

Je kunt gebruikmaken van het herroepingsrecht door een ingevuld modelformulier in te vullen en retourneren aan sales@getpurpose.nl binnen de 14-dagen termijn. Vervolgens heb je 14 dagen om het product retour te sturen.

Het modelformulier is hier te downloaden.

 1. Wat we van je verwachten tijdens de bedenktijd

We verwachten dat je netjes omgaat met het product gedurende de 14-dagen termijn waarin het herroepingsrecht geldt. Zorg dat je er niets mee doet wat anderen ook niet zouden willen dat je doet. Anders zou je minder geld ervoor terug kunnen krijgen.

Dit herroepingsrecht is bedoeld om het product te inspecteren (en niet te gebruiken) zoals je dat ook zou doen in een fysieke winkel. Je mag bijvoorbeeld kledingstuk passen, maar het niet voor andere doeleinden gebruiken zoals het dragen voor een langere tijd.

Als je verder gaat dan noodzakelijk om de aard, de kenmerken en de werking vasts te stellen, dan ben je aansprakelijk voor de waardevermindering. Wij zijn bevoegd om die waardevermindering te verrekenen met hetgeen je hebt betaald.

 1. Wat jij van ons kunt verwachten na het retourneren

Maak je gebruik van jouw herroepingsrecht, dan bevestigen wij dit aan jou. Als het product zich in een goede staat bevindt, dan krijgt je het door jou betaalde bedrag teruggestort of als je dat wilt leveren wij een vervangend product.

Beantwoord het product niet aan de overeenkomst dan kan het product eveneens worden geretourneerd na afstemming met ons ter vervanging of reparatie.

 1. Verzendkosten bij retourneren

De kosten voor retournering bij gebruikmaking van het herroepingsrecht zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn voor pakketbezorging door PostNL zijn te vinden op: https://www.postnl.nl/tarieven/Pakket

 1. Wat je niet kunt retourneren

Gebruikte producten kun je niet terugsturen, bijvoorbeeld kleding die is gewassen en/of gedragen. Stuur je gebruikte goederen terug dan zullen deze altijd worden geïnspecteerd op waardevermindering.

 1. De prijs

We zijn altijd eerlijk over de prijs zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Alle prijzen zijn incl. btw. Verzendkosten worden zonder opslag in rekening worden gebracht en kan verschillen per product. Dit is zichtbaar tijdens het bestelproces zodat je weet wat de totaalprijs is.

 1. Nakomen beloftes en garantie

We doen altijd wat we je beloven. Daar staat PURPOSE voor. We zijn echter allemaal mensen en maken natuurlijk ook fouten. Mocht het zo zijn dat er iets met je product aan de hand is, laat het dan weten via sales@getpurpose.nl dan zorgen wij ervoor dat het voor je wordt opgelost. Je hebt namelijk recht op een product dat aan de overeenkomst voldoet.

 1. Verzend en leveringsbeleid

PURPOSE maakt gebruik van pakketvervoerders zoals POSTNL en DHL. Wij zorgen ervoor dat het product zo snel mogelijk bij hen wordt aangeleverd. Zo mogelijk staat dit vermeld per product in het bestelproces. Bezorging vindt zo snel mogelijk plaats en uiterlijk binnen 30 dagen na de bestelling.

Na bestelling ontvang je een track en trace code. Daarmee kun je zelf zien wanneer je pakket aankomt. Komt je pakket niet aan? Laat het ons dan weten zodat wij actie kunnen ondernemen.

 1. Betaling

Wij maken direct je bestelling in orde na betaling. Als er iets niet klopt, laat het ons dan weten op sales@getpurpose.nl

 1. Klachten en geschillen

Mocht je een klacht hebben laat het ons dan weten, want we hebben in de meeste gevallen wel een oplossing voor je. Binnen uiterlijk 7 werkdagen krijg je bericht van ons.

 1. Toekomst

Wij kunnen deze algemene voorwaarden tussentijds aanpassen. De meest recente versie tref je op onze website getpurpose.nl/algemene-voorwaarden. De voorwaarden kun je daar ook als pdf downloaden.

Huidige versie: 10-10-2022

Free Shipping on all orders over €100
This is default text for notification bar