0
Your Cart

Our story

“Alles heeft een doel en niets is doelloos ontstaan. Vanuit dit idee kwam PURPOSE tot leven.”

#livelifePURPOSE

Wij inspireren mensen om een zinvol leven te leiden door het vinden dé PURPOSE. PURPOSE is veel meer dan een merk, PURPOSE is een levensstijl. Door middel van dit merk brengen wij de positieve boodschap over zodat mensen geïnspireerd raken om een bewust en gefocust leven te leiden.

Wat is het leven zonder een doel? Veel mensen leven hun leven zonder vragen te stellen. Zonder enig idee te hebben wat ze hier eigenlijk doen. PURPOSE brengt daar verandering in. Met PURPOSE zul je doelgericht door het leven gaan en veel effectiever zijn in alles wat je doet. Met PURPOSE zul je heel andere kijk nemen naar de wereld.

previous arrow
BE as a wayfarer PURPOSE
STRONG man is PURPOSE
SPEAK a good word now PURPOSE
Find the PURPOSE now
next arrow

Ons doel is niet om veel winst te maken maar om harten te veroveren. Vandaag de dag zie je steeds meer merken die een luxueuze positionering kiezen waarbij een onnodig hoge prijs voor producten wordt gevraagd. Het luxe en materialistische leven wordt voornamelijk gepromoot. PURPOSE is daar het tegenovergestelde van. PURPOSE stelt zich eerder nederig op qua levensstijl dan een uitbundige levensstijl. Wij zoeken altijd naar partners die én duurzaam bezig zijn én hoge kwaliteit materiaal leveren. Daar staat natuurlijk wel een prijskaartje tegenover. Door onze producten te kopen sla je drie vliegen in één klap. Je brengt de boodschap over, je laat mensen onderzoek doen en je helpt PURPOSE om te groeien.

PURPOSE is waarde voor je geld krijgen. Er wordt met uiterste zorg de hoogste kwaliteit materialen gebruikt die ook duurzaam zijn voor het milieu.

Wees onderdeel van de PURPOSE community en draag onze boodschap PURPOSE – #livelifePURPOSE

Quotes van PURPOSE

Volg ons op instagram @get.purpose

Free Shipping on all orders over €100
This is default text for notification bar